Articole Similare

Ştiţi de ce? Uite de aia….

Ştiţi de ce? Uite de aia….

Ştiţi de ce? Uite de aia….
Ştiţi de ce suntem un popor rău, plin de victime, plângăcioşi, cu politicieni corupţi şi tot feluri de mâzgălituri însemnate pe micuţa noastră hartă? Pentru că ne place ! şi pentru că ne dorim la infinit să plângem, să atragem atenţia şi să ni se plângă de milă. Ne place mila şi aşteptăm cu nerăbdare să vină cineva să spună: Vai ce rău îmi pare ! Nu mai plânge ! Deşi suntem un popor deştept, cu oameni de înaltă calitate care ne reprezintă, stricăm tot! Stricăm tot ce Brâncuşi a construit, tot ce Arghezi a recitat şi Eminescu a compus. Stricăm pentru că aşa vrem! Pentru că ne place !
Uite de aia suntem aşa, o mizerie de oameni ranchiunoşi, plini de ură şi răutăcioşi. Căutam iubirea doar prin statusuri, ne facem prietenii doar pe interes şi uităm de fapt, pe cine şi ce căutăm în această societate.
-Cel mai bun lucru pe care știm să îl facem noi românii?
-Să ne plângem la nesfârşit şi să ne judecăm unul pe altul!
O să vă spun sincer de ce m-am apucat de scris astăzi acest articol, pe care oricum îl gândesc de mult timp. Observ în ultimul timp o răutate imensă în rândul artiştilor cântăreţi. Băieţii de la Carla`s Dreams, foarte talentaţi de altfel, de ceva timp au reuşit să îşi facă loc printre renumiţi. Eu îi admir, sincer! Îmi plac proiectele şi colaborările lor. Sunt talentaţi iar ultimul lor videoclip chiar a ieşit aşa cum trebuie! Cu tot cu ţâţe, cu versuri şi cu povestea din spate. Dragii mei colegi “de breaslă”, dragii mei deţinători de bloguri, dragii mei dragi, de ce? De ce vă place să criticaţi, când pur şi simplu ar trebui să fiţi alături de oamenii care ne reprezintă ţara? De ce criticaţi pe toată lumea? Credeţi-mă pe cuvânt, nimeni nu poate să fie ca voi, iar criticile voastre nu sunt deloc constructive. Aş vrea să cred că, între noi artiştii ar trebui să existe o unire specială, o altfel de colaborare. Înţeleg că nu îţi place, îţi înţeleg invidia, dar nu o fă publică, pentru că te asigur! Nu vei câştiga nimic, decât probabil, o măcinare lăuntrică. Şi eu la rândul meu sunt de părere că unii/unele nu au ce căuta la TV, dar îmi păstrez opinia şi gândesc înainte de arunca cu noroi în diferiţi oameni, care, cu siguranţă, şi nu contează cum, s-au târât mult şi bine să ajungă unde au ajuns. Nu suntem în măsură să judecăm pe nimeni, absolut! Poate avem voie să ne dăm cum părerea şi să învăţăm din greşeli altora, măcar atât.
Sunt atât de supărată, pentru că…domnul C şi domnul V s-au apucat să critice. Că….de ce au ţâţe? şi că… melodia este slabă etc. Mi-aş dori să ştiu, dragii mei….dacă tot va interesează de treaba altora şi o faceţi şi public, oare voi sunteţi cei mai perfecţi? Oare? Di tini/di mini/di noi, ar trebui să dea de gândit. Di ci? Di undi? Șâ cini sunteți voi? să criticați?

Cu părere de rău, deşi vă urmăresc unele postări, vreau să vă anunţ că aşa o să vă pierdeţi din prieteni şi cititori. Oamenii răi care caută să îşi câştige vizualizările, doar prin a blama pe alţii, până la urma… pierd! Poate că nu acum, dar mai târziu cu siguranţă!
Acum ştiţi de ce suntem un popor rău iar lucrurile nu stau tocmai cum ne dorim?
Uite de aia!
Pentru că nu vrem să fim buni ! Ne place doar să criticăm.

P.S Acest articol este scris NU pentru a atrage. Ci pentru a da de gandit si altora.

Cel mai important lucru este: să fii mai intâi bun și apoi critic.

Critici voi, cu flori desarte,
Care roade n-ati adus
E usor a scrie versuri
Când nimic nu ai de spus. (Mihai Eminescu)

Punct

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL